Перемоги у Великій Британії

У Великій Британії завершилося онлайн-змагання із серії чемпіонатів «Virtual Range open poomsae» and «Рara pооmsae championship-2020». В ньому взяли участь й паратхевондисти із Ладижина.
Це були спортсмени із особливими потребами, вихованці відомого тренера Сергія Брушніцького. Вони змагалися у розділі «пумсе» – це показові комплекси тхеквондо. Записували виконання вправ на відео і відсилали його організаторам.

-Ось і позаду ще один турнір у наших пара-пумсеїстів. Мої незламні не перестають вносити радість у моє життя. Маємо знову купу золотих нагород. Наполеглива праця над собою дає свої результати, – сказав Сергій Брушніцький.

Отже чемпіонами у різних категоріях стали такі представники Ладижина і Вінниччини: Дарія Мигулько, Оксана Мельник, Іванна Цапціна, Владислав Антонюк, Федір Верещагін, Інна Трохименко, Олег Бондаренко та Ірина Коновал.

-Перемагаючи себе, наші паратхеквондисти стають сильнішими не тільки в спорті. Працюємо далі та продовжуємо боротьбу за честь нашої України, – додав Сергій Брушніцький.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook