«Патріот» виграв всеукраїнський турнір серед ветеранів хокею із шайбою

У Білій Церкві (Київська область) пройшов Всеукраїнський турнір «Літо» з хокею серед ветеранів (старше 50 років). На старт вийшли п’ять команд, серед яких був і вінницький «Патріот».

Змагалися за коловою системою. Кожен матч тривав три періоди по 10 хвилин. До складу вінницького «Патріоту» входило 14 польових хокеїстів і воротар. Ця команда вже не раз брала учать у ветеранських змаганнях. Тому не дивно, що знову отримала запрошення.

-Грати було важкувато, адже ми 3,5 місяці не стояли на ковзанах. А ось решта учасників були в ігровому тонусі, бо мали можливість тренуватися. Приміром, в Одесі і Києві вже кілька тижнів працює по дві ковзанки. Нагадаю, на обох вінницьких катках ще в березні злили лід, кататися і грати нам ніде, – каже капітан команди «Патріот» Ігор Замков.

В стартовій грі вінничани переграли «Сіріус» (Київ) із рахунком 3:2. Далі «Патріот» подолав одеській «Катран» – 2:1. В наступному матчі наша команда була краще за сумчан – 3:1.

Таким чином за тур до фінішу вінничани гарантували собі чемпіонство. В завершальній грі «патріоти» поступилися господарям майданчику «Саливонківським яструбам» – 1:2. За словами капітана, це сталося через накопичену втому і деяке розслаблення.

Отже, перше місце посів «Патріот». До речі, торік він посів на аналогічному турнірі друге місце, позаду «Катрана». На другій сходинці – сумчани, на третій – білоцерковці.

На урочистому нагородженні були й індивідуальні нагороди. Вінничанин Владислав Ільїних отримав приз «кращого нападника» турніру.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook