Патент екс-чемпіона світу

Роман Головащенко збирається відкрити спортклуб

Вінницький екс-чемпіон світу із боксу, колишній чемпіон Європи та триразовий Інтерконтинентальний чемпіон Роман Головащенко після карантину збирається повернути собі один із престижних титулів, після чого завершити професіональну кар’єру. 32-річний боксер прагне втілювати в життя власну методику фітнесу, яку встиг запатентувати.

Немає аналогів і Європі і світі

Авторська тренувальна методика «RG box&fit» вінничанина розрахована в першу чергу для тих, хто бажає тримати себе в формі, незважаючи на шалений ритм сьогодення. Вона поєднує елементи боксу та фітнесу, які направлені на нормалізацію гормонально-емоційного балансу та прискорення обмінних процесів організму.
Методика спрямована на непрофесіональних спортсменів.
– Моя методика заснована на персональних тренуваннях. Також у ній є місце для дитячих і родинних занять. Це нова розробка, яка запатентована і не має аналогів у Європі чи світу, – розповів Роман Головащенко.

Чекає пропозицій на бій

Роман Головащенко поки що не знає імені свого наступного суперника на професіональному ринзі. Він сподівається після завершення карантину отримати цікаві пропозиції на проведення поєдинку.
– Після цього можна буде зав’язувати із боксом. Хочу надалі присвятити себе фітнес-індустрії, чим я зараз вже займаюся. Я написав авторську програму і збираюся відкрити велнес-фітнес студію “Fight Up”, – каже Роман Головащенко.

«Бій із тінню» і тренування із дитиною

Під час карантину Роман Головащенко підтримує спортивну форму. Боксер родом із Немирова, але наразі мешкає у Вінниці, неподалік від Південного Бугу. Ранок Романа починається із зарядки, потім пробіжка 2,5 – 3 кілометри на мальовничій природі, вздовж берегу ріки.

Далі Роман Головащенко вдома займається вправами на загальнофізичну підготовку із великою кількістю повторень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook