Олександр Яровий представлятиме Вінницю на чемпіонаті світу з боксу серед молоді

14 листопада в іспанському місті Ла-Нусія стартує чемпіонат світу з боксу серед молоді, в якому змагатимуться 476 юнаків та 208 дівчат з 89 країн. Вінницьку область та Вінницю представлятиме вихованець міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Олександр Яровий (вагова категорія 63,5 кг).

Старший тренер збірної України серед молоді (чоловіків), Олег Кудінов включив до командної заявки представників восьми регіонів нашої держави, які змагатимуться за медалі в тринадцяти вагових категоріях.

Капітаном молодіжної збірної України з боксу став Олександр Яровий, який готується до чемпіонату світу в Іспанії. Його особистим тренером є тренер-викладач МК ДЮСШ «Вінниця» Денис Осадчук.

«Раді вітати нашого спортсмена у лавах збірної України з боксу – це дає стимул працювати далі», – каже директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» Юрій Будяк.

«Тримаємо кулаки та віримо у перемогу наших спортсменів. Захищати прапор нашої країни – це честь для кожного українця і спортсмена!», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Нагадаємо, Олександр Яровий – діючий Чемпіон Європи з боксу 2022 року серед молоді у ваговій категорії до 63,5 кг. Золоту нагороду представник Вінниччини здобув на Континентальній першості у столиці Болгарії – Софії, у квітні поточного року. А у вересні він тріумфував на Міжнародному боксерському турнірі серед молоді «Золота рукавичка Воєводини» в Сербії, де завоював «золото».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook