"Нива" (Вінниця) програла донецькому "Шахтарю" з рахунком 2:3

Футбольний клуб «Нива» 29 лютого провів черговий контрольний поєдинок. Наша команда в Щасливому (Київська область) зіграла проти «Шахтаря» U-19 (Донецьк).

“Перший тайм завершився із рахунком 1:0 на користь «гірників». Після перерви вінничани відзначились двічі. Обидва голи провів наш бомбардир Артур Загорулько. На жаль, цього не вистачило для досягнення позитивного результату. Юнаки «Шахтаря» перемогли із рахунком 3:2”, – інформує пресслужба ФК «Нива».

Головний тренер ФК «Нива» Олег Шумовицький прокоментував поразку.

“У нас пройшла заявка гравців, на яких ми розраховували. І деяких з них не змогли заявити із певних причин. Тому довелося коректувати дії в обороні. Це вплинуло на результат у грі із «Шахтарем» U-19. У деяких моментах нашим оборонцям бракувало концентрації”, – каже він.

За його словами, вінницький клуб вже дозаявив майже всю молодь.

“Водночас Івашків і Подгаєцький були травмовані. Досвідчений Калітов вже виступав у «Ниві», його представляти не потрібно. В матчі із «Шахтарем» U-19 він зіграв на своєму рівні. На заміну виходив Підопригора. Але йому ще потрібен час, аби перейти із юнацького футболу у дорослий”, – додав тренер.

Він пояснив, що поки не готовий назвати наступних суперників вінницької команди у контрольних поєдинказ.

“Перед поновленням чемпіонату України плануємо провести ще три контрольних гри. Зараз шукаємо суперників”, – каже Олег Шумовицький.

Нагадаємо, “Нива” (Вінниця) підписала контракти з двома новачками.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook