Наймасовіші змагання з рукопашного бою відбулися вчетверте на Вінниччині

На Вінниччині вже вчетверте відкритий турнір на честь Ігоря Анісімцева зібрав найбільшу кількість спортсменів рукопашного бою.

У спортивному залі ГУ Національної поліції 1 лютого розпочались змагання чемпіонату Вінницької області та ІV відкритого турніру з рукопашного бою серед юнаків та юніорів, присвяченого пам’яті Почесного президента Вінницької обласної федерації рукопашного бою, полковника міліції Ігоря Олександровича Анісімцева.

“Організаторами змагань виступили управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і Вінницька обласна федерація рукопашного бою” — інформує Вінницька облдержадміністрація.

Змагання відкритого турніру на честь Ігоря Анісімцева проводяться вже вчетверте. Вони вже стали традиційними та наймасовішими змаганнями з рукопашного бою на Вінниччині. Щороку до м.Вінниці приїздить все більше спортсменів інших областей. Участь у змаганнях взяли збірні команди Волинської, Чернівецької, Житомирської, Хмельницької областей, команди п’яти спортивних клубів Вінницької області (СК «БАРС» Ямпільського району, Томашпільської РДЮСШ «Альтаїр», СК «КРАБ» Крижопільського району, СК«Сапсан» Чечельник, Погребищенської ППДШ) та Вінницької обласної федерації бойового самбо. Учасниками змагань також є команди силових структур, а саме: Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області, підрозділу «Альфа» СБУ у Вінницькій області, Могилів-Подільського прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта В’ячеслава Семенова, військової частини 3008 Національної гвардії України, Територіального управління Служби судової охорони у Вінницькій області, підрозділу 95-ої десантно-штурмової бригади, навчально-тренувального центру десантно-штурмових військ.

Рукопашний бій у Вінницькій області культивується як вид спорту з 1995 року. Полковник міліції Ігор Олександрович Анісімцев – один з родоначальників рукопашного бою у Вінницькій області і був Почесним президентом обласної федерації з 2005 року.

Нагадаємо, наші самбісти привезли у Вінницю з Чемпіонату України срібло.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook