"Нива" (Вінниця) знову просить гроші, бо футбольний клуб закриють

Для футбольного клубу “Нива” (Вінниця) зараз актуальним питанням є формування бюджету на 2020 рік.

“Ми розраховуємо на серйозну підтримку з боку Вінницької обласної адміністрації і обласної ради. Без цього в нинішніх умовах клуб не може існувати. І тоді наші напрацювання щодо розвитку дитячо-юнацького футболу, перспективи розвитку молодих вінницьких футболістів можуть бути втрачені, а весь проект ФК «Нива» – закритий, – каже президент ФК «Нива» Вадим Кудіяров.

Коментар з приводу фінансування «Ниви» надав голова бюджетної комісії Вінницької облради Геннадій Мазур – :

– У нас є лист-звернення щодо фінансової підтримки «Ниви» до Вінницької ОДА та Вінницької облради. На бюджетній комісії ми розглядали це питання та ухвалили рішення, щоб головний розпорядник коштів (управління з фізичної культури та спорту Вінницької ОДА) підтримав «Ниву» із коштів, що передбачаються на проведення спортивних заходів. Зокрема, через федерацію футболу області надати фінансову підтримку в межах 1 млн. грн. на утримання ФК «Нива».

За словами Геннадія Мазура, ФК «Нива» має зробити відповідну фінансову заявку, створити кошторис витрат, які йому потрібні: харчування, проживання, відрядження, спортивну форму. Причому – щомісячно.

Нагадаємо, вінницьку Ниву очолив Олег Шумовицький.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook