«Fanat Fight»  здобули срібло на турнірі із К-1

Представники Немирівської федерації таїландського боксу відзначилися на професіональному турнірі із К-1 (розділ кікбоксингу) «Fanat Fight». Там вони здобули срібні нагороди.

Спірне суддівство

Змагання проходили у м.Сторожинець (Чернівецька область). Спортсмени спарингували у восьмикутнику (клітці).

-Тут битися не так зручно, ніж у ринзі. Бо це закритий простір. До того ж клітка менше за розмірами, ніж стандартний ринг, – пояснив президент та головний тренер Немирівської федерації таїландського боксу Сергій Рожук.

На старт виходили представники Казахстану, Молдови, Румунії. Честь України захищали бійці із Чернівецької, Вінницької і Київської областей.

Віктор Лісовий (вагова категорія до 65 кг) і Вадим Березовський (до 60 кг) із Немирова здобули дві срібні медалі серед юнаків до 14 років. Вони змагалися серед аматорів.

Сильні суперники

-Сподобалися новий формат поєдинків та надзвичайно сильні суперники. Наші учасники боксували проти спортсменів різних стилів ММА , кікбоксингу та класичного боксу, – каже Сергій Рожук.
Вінничани могли розраховувати й на золоті нагороди. Але їх обох, за словами тренера, засудили через порушення у техніці бою. Зокрема, за удари колінами в голову в захопленні. На думку Сергія Рожука, це рішення суддів було досить спірним.

Вадим Березовський займається єдиноборствами лише рік. Але його разом із Віктором Лісовим помітили організатори «Fanat Fight».

-На участь в турнірі «Fanat Fight» кожен боєць отримував персональне запрошення. Бо організатори вирішили зібрати найкращих. Представники Немирівської федерації вперше виступили у професіональному змаганні. Для 14-річних спортсменів це важливий досвід, – підсумовує Сергій Рожук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook