Чемпіонат одночасно в різних містах : через карантин формула вийшли незвичною

В чемпіонаті Вінниччини із кульової стрільби серед молоді прийняла участь сотня спортсменів. Змагання одночасно відбулися в різних населених пунктах нашого регіону, де культивується цей вид спорту.

Обласний чемпіонат серед стрільців – одне із найперших змагань на Вінниччині після пом’ягшення карантину. За медалі боролися спортсмени 2000 р.н. і молодші.

У Вінниці чемпіонат проходив в Палаці дітей та юнацтва, на базі «Динамо» і школи № 22. Тут використовуються сучасні електронні установки для стрільби.

-Змагання проходили із дотриманням карантинних вимог. Згідно із законодавством, ми
мали право залучати на них не більше 50 спортсменів в одному місті. Але бажаючих було значно більше. Тому одночасно спортсмени стріляли і в Ладижині, Бершаді, Могилеві-Подільському, Хмільнику, Козятині, Липовці, Теплику, Вінницькому районі. Всюди були представники журі чемпіонату. Потім всі результати порівнювалися і визначалися призери, – каже директор обласної ДЮСШ стрільби Віктор Щерба.

В стрільбі з пневматичної гвинтівки на 10 метрів (в олімпійській вправі) перемогли вінничани Вадим Бондарчук і Вікторія Павлюк. Призерів ще визначили в стрільбі із пістолета і по рухомій мішені.
Як повідомив Віктор Щерба, змагання мали статус відбору на чемпіонат України, який відбудеться наприкінці липня. У Вінниці змагалися в стрільбі із гвинтівки, а у Львові – в стрільбі із пістолета і по рухомій мішені.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook