“Болонья” – “Шахтар”: де дивитись футбол (Ліга чемпіонів)

18 вересня Шахтар зіграє з Болонею у матчі першого туру Ліги чемпіонів у Болоньї на стадіоні Ренато Даль-Ара. Початок матчу Болонья – Шахтар о 19:45. Пряма онлайн відеотрансляція матчу першого туру Ліги чемпіонів Болонья – Шахтар буде доступна.

У середу, 18 вересня, матч першого туру Ліги чемпіонів Болонья – Шахтар пряму онлайн-відеотрансляцію можна буде побачити і в Україні. Трансляція матчу першого туру Ліги чемпіонів Болонья – Шахтар буде доступна на платформі Мегого. З сезону 2020/21 сервіс Мегого пропонує трансляції матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи. Та й загалом, усі провідні клуби та турніри світу представлені на платформі.

Також онлайн відео трансляцію матчу першого туру Ліги чемпіонів Болонья – Шахтар можна подивитися на платформі «Воля ТБ».

А слідкувати за подіями матчу першого туру Ліги чемпіонів Болонья – Шахтар ви зможете у текстовій онлайн трансляції Sport Arena, яка буде доступна на нашому сайті починаючи з 19:00.

У трьох із чотирьох матчів цього сезону Болонья забивала, в жодному – не пішла з поля без пропущених голів. У Шахтаря – чотири результативні матчі та три – з пропущеними м’ячами. Імовірність, що у матчі Болонья – Шахтар «заб’ють обидві команди» букмекери оцінюють як 1х1.9. Шанс, що матч «завершиться без голів» – 1х8.4.

Джерело: Sportarena

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook