“Агробізнес” звільнив гравця, який відвідав Росію

Президент професіональної футбольної команди першої ліги “Агробізнес” (Волочиськ, Хмельницька область) Олег Собуцький прокоментував розірвання контракту із Ігорем Сікорським.

  • Звісно, ми хотіли, щоб Ігор надалі грав за нашу команду. Але я побачив його фото на тлі символів нашого окупанта, і це мене дуже обурило. Не знаю, чому Ігор залишив територію України і поїхав до Росії, яка є країною-агресором.
  • Недовго сумнівався, щоб ухвалити рішення про розірвання контракту із Сікорським. Мене підтримали головний тренер і віце-президент Андрій Донець. Рішення було ухвалено одноголосно. Сьогодні в Україні йде війна, але в голові не вкладається, що є люди, які цього не розуміють. Вони їдуть фотографуються і дають заробити гроші нашому ворогу. У нас патріотична команда, патріотичні люди, і ця ситуація є неприйнятною. Завжди фінансово та морально підтримуємо наших військових. Якщо потрібно, то допомагали і продовжимо допомагати зі зброєю у руках. Не можемо допустити, щоб наші гравці їздили в Росію та підтримували нашого ворога.
  • Одразу сказав, що ми розриваємо контракт із Сікорським, чого б це нам не вартувало. Гроші у цій ситуації не відіграють ключову роль для нас. Для нас важливі честь, репутація, патріотизм та український дух, – сказав Собуцький.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook