У зоопарку біля вольєру з ведмедями встановлюють гігантську парасолю

Подільський зоопарк готує своїм відвідувачам новий подарунок. Тут облаштовують ще одну креативну зону благоустрою – гігантську металеву парасолю із лавою неподалік від вольєру для гімалайських ведмедів.
Як розповіли у зоопарку, влітку тут можна буде сховатись від сонця та перепочити. А любителі селфитись матимуть нагоду зробити яскраві кадри.

Навколо парасолі у зоопарку молоді дерева, ростуть сосни. Тож вінничан запрошують відпочити і  подихати корисними для легенів фітонцидами, які виділяють молоді хвойні насадження. Навесні парасольку обіцяють прикрасити живими квітами, що звисатимуть додолу і додаватимуть конструкції ще більшої вишуканості.

Нова фотолокація у Подільському зоопарку, ймовірно, нагадуватиме відвідувачам зоопарку про фестиваль опери у Тульчині, присвячений творчості композитора автора відомого на весь світ твору “Щедрик” Миколи Леонтовича. Там зупинка громадського транспорту, виконана у формі гігантської парасолі, доповнює мистецький простір, що розташований на ділянці від палацу Потоцьких до музичної школи, заснованої композитором.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook