Викладачі університету не встигають на автобус – у Вінниці просять скорегувати графік руху на маршруті № 16

У Вінниці просять скорегувати розклад руху муніципального маршруту №16. Петиція стосовно цього з’явилася сьогодні, 20 листопада, на сайті звернень.

«Муніципальний автобус № 16, це єдиний вид громадського транспорту, що здійснює сполучення між мікрорайоном “Вишенька” та Вінницьким Національним Аграрним Університетом. Цей вид транспорту обрали для себе викладачі та студенти ВНАУ та працівники Замостянських та Вінницьких міських електричних мереж, що мешкають у мікрорайоні Вишенька. Враховуючи специфіку маршруту, альтернативи йому немає.


Причиною звернення нашого звернення, став графік руху даного автобуса. Ввечері автобус відправляється з кінцевої зупинки Аграрний Університет за 7 хвилин до закінчення робочого дня у всіх викладачів Вінницького Національного Аграрного Університету – о 16 год. 53 хв., що позбавляє їх та всіх інших, хто працює з 8 до 17 шансу вчасно потрапити додому та забрати дітей з садочка. У випадку, якщо ми не встигаємо на 16 автобус, наш шлях додому триває більше години, замість 15 хвилин.


Зміна часу відправлення на 10 хвилин забезпечила б Вінницькій транспортній компанії, нехай незначне, але збільшення прибутків за рахунок збільшення пасажирів, а вінничанам можливість більше час присвятити собі та сім’ї.
Просимо змінити час відправлення автобусу № 16 з кінцевої зупинки Аграрний Університет з 16 год. 53 хв. на 17 год. 05 хв.», – пише автор петиції Леонід Кухарчук.

Посилання на звернення: https://e-dem.in.ua/vinnytsia/Petition/View/1733

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook