Вінничани святкували Масляну на подвір’ї Вінницького торговельно-економічного коледжу. Гостей свята 26 лютого пригощали чаєм і млинцями з 12 видами начинок. Бажаючі стали учасниками розважальних конкурсів.
Майстриня виробничого навчання Оксана Самсонюк розповіла, що студенти приготували млинці з шоколадом і бананами, згущеним молоком, сиром та сухофруктами, беконом і сиром, з маком та журавлиною.
“Останній тиждень перед постом називають Масляною, а раніше називали святом Колодія. Саме перед суворим постом люди могли собі дозволити народні гуляння і смачну їжу. Сьогодні молодь більше вподобала частування з шокладом і бананами, а старші люди охоче смакували млинці з сиром і журавлиною”, – розповіла Оксана Самсонюк.
Як додає заступниця директора з виховної роботи Вінницького торговельно-економічного коледжу Лариса Яковлєва, на приготування 1000 млинців знадобилось понад 12 літрів молока, 13 кілограмів борошна, 150 яєць, кілограм цукру та літр олії.
Нагадаємо, у Вінниці організували фестиваль-конкурс дитячої моди.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook