Завод ГРІН КУЛ у Вінниці втратив 30% працівників через заборону міжміських перевезень

Завод ГРІН КУЛ, який свого часу відкрила у Вінниці компанія “UBC Group” – один із найбільших виробників промислового холодильного обладнання в Східній Європі – втратив 30% працівників через заборону міжміських перевезень у рамках карантинних заходів.

“Не оцінюю правильно чи не правильно вчинила влада. Керівники, хто приймав рішення мали знання, компетенції та інформацією, щоб оцінити і прийняти зважене рішення. Що важливіше: економічна доцільність, робочі місця або загроза поширення небезпечної недуги? Я пишу тільки про ціну рішення. Після закриття метро і приміських електропоїздів традиційним способом і нашими автобусами на роботу в Харкові дісталися 40% співробітників, а у Вінниці – 70%”, – пише у Фейсбук президент компанії “UBC Group” Ігор Гуменний.

У UBC Group в Україні три заводи: два в Харкові, один у Вінниці. Загальна чисельність співробітників, які користується громадським транспортом, на двох заводах, в Харкові і Дергачах – 1813 осіб. У Вінниці – 600.

“У Вінниці легше, тут метро немає. У перший день привезли 70% співробітників. Ми й раніше всіх співробітників збирали своїм транспортом. Втратили тільки приблизно 30% із передмість. Тих, хто добирався до Вінниці електричками з області та з сіл навколо Вінниці, де ми теж раніше своїм транспортом привозили. Зараз ще й міжміське сполучення скасували. Ми не маємо права возити людей своїми автобусами з області. Тепер просто додали самих автобусів, щоб відповідати нормі десять осіб, під час перевезення”, – додає Ігор Гуменний.

Нагадаємо, вінничани просять додати маршрутки до Вінницьких Хуторів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook