Владислав Скальський облдержадміністрації ініціюватиме, щоб робочий день держслужбовців починався о 7.00 годині

Голова Вінницької облдержадміністрації Владислав Скальський ініціюватиме запровадження на загальнодержавному рівні початку роботи держустанов о 7.00 годині, щоб зменшити пікові навантаження на громадський транспорт, а відтак, знизити загрозу інфікування коронавірусом.

Про це Владислав Скальський повідомив під час прес-конференції, яка відбулась 26 травня.

«Зайти в карантин легше, ніж вийти. Ми думаємо зараз, як організувати безпечне використання громадського транспорту, як зменшити пікове навантаження на громадський транспорт, наприклад, у м. Вінниця. З’явилася ідея, яку ми пропонуватимемо на державному рівні. Вона полягає в тому, щоб усі державні інституції починали працювати о сьомій ранку», – зазначив Владислав Скальський.

“За словами керівника регіону, такий режим роботи має чимало інших переваг, тим паче, що існує й міжнародний досвід, коли усі інституції державної влади починають працювати раніше, аніж бізнес”, — інформує Вінницька обласна державна адміністрація.

«По-перше, ми розвантажуємо транспорт. По-друге, ті люди, які працюють, наприклад, з дев’ятої години, можуть прийти й скористатися певними послугами з самого ранку. Тобто, ми можемо змінити графік і змістити певну кількість людей — адже в бюджетній сфері в нас працює значна кількість населення. Я хочу запропонувати це на державному рівні. Впевнений, що це буде працювати, коли всі відновлять роботу в новому режимі. Таким чином, ми справді зменшимо пікове навантаження на транспорт», — підкреслив голова Вінницької облдержадміністрації.

Нагадаємо, мер Вінниці Сергій Моргунов розказав про новий ЦНАП, який відкриють на Замості.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook