Витрати малого бізнесу Вінниця рахує чи не найкраще в країні

За даними державної регуляторної служби України серед органів місцевого самоврядування у 2019 році краще рахували витрати малого бізнесу у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Чернігівській областях.

Про це у Фейсбук інформує заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.

“Найкращий рівень виконання органами місцевого самоврядування вимоги Методики в частині проведення М-тесту виявлено у 8 областях:

Дніпропетровській
Запорізькій
Кіровоградській
Рівненській
Сумській
Херсонській
Черкаській
Чернівецькій
та у місті Києві

У цих областях показник проведення М-тесту до проектів регуляторних актів склав 82% та вище, при середньому по Україні – 74%. Покращили свою роботу у цьому напрямку у 1,5 – 2 рази у порівнянні із 2018 роком органи місцевого самоврядування Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Львівської, Тернопільської та Чернігівської областей”, – пише він.

М-тест або тест малого підприємництва – складова аналізу регуляторного впливу, він суттєво посилює спроможність громадянського суспільства, зокрема бізнес спільноти, впливати на ухвалення рішень органами влади. Унікальна здатність М-тесту надавати вимірювану (числову) інформацію перетворює АРВ на доказовий документ, що дозволяє обрати найкраще із запропонованих альтернативних рішень.

Нагадаємо, бізнесмен з Вінниці першим в Україні отримав “дешевий” урядовий кредит.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook