Вінницький олійножировий комбінат — у ТОП-6 виробників маргаринової продукції

За підсумками 2018/19 маркетингового року Вінницький олійножировий комбінат увійшов до ТОП-6 виробників маргаринової продукції в Україні. Про це свідчать дані асоціації “Укроліяпром”.

“Всього в Україні за звітний період виробили 232 100 т спецжирів та маргаринів. Компанії ViOil належить більше 5% цього сегмента ринку. В цілому частка шести найбільших українських виробників становить 87,5% від загального обсягу виробництва маргаринової продукції”, — інформує промислова група Vioil.

“Високоякісна сировина (ми використовуємо олію тільки власної переробки) і сучасне обладнання, встановлене на заводах промислової групи ViOil, дозволяє нам отримувати маргаринову продукцію високого класу. Наші спецжири та маргарини широко використовуються як замінники вершкового масла в кондитерській і хлібопекарській промисловості, кулінарії, домашній випічці, — розповідає комерційний директор промислової групи ViOil Ігор Гадомський. — Ми постійно виводимо на ринок нові технологічні розробки, які відповідають потребам наших покупців — підприємств харчової промисловості”.

Всю маргаринову продукцію промислова група ViOil продає на внутрішньому ринку.

Нагадаємо, всеукраїнський проєкт “Агропорт Україна” реалізовуватиметься на Вінниччині.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook