Вінницькі сільгосппідприємства залучили пільгових кредитів на півмільярда

На Вінниччині з початку року право на отримання часткової компенсації банківських відсотків по програмі здешевлення кредитів отримали 102 сільгосппідприємства. Сума залучених таким чином пільгових кредитів склала 687 млн грн.

Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації.

Крім того, дев’ятого грудня проведено чергове засідання обласної конкурсної комісії з питань визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для здійснення фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі через механізм здешевлення кредитів.

Як зазначається, комісія розглянула 128 кредитних договорів, які були подані 70 сільськогосподарськими підприємствами, з сумою залучених кредитів 526,8 млн грн. Сума компенсації по цих підприємствах на 2019 рік становить близько 17,9 млн грн.

Рішенням конкурсної комісії в реєстр підприємств, які мають право на отримання бюджетних коштів по програмі здешевлення кредитів, включено 70 підприємств агропромислового комплексу.

Загальна сума компенсації на 2019 рік становить 24,9 млн грн, з яких уже виплачено 9,9 млн грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook