Вінницькі фармацевти стягнули з підприємства-боржника понад півмільйона

Вінницьке приватне підприємства «Конекс» стягнуло з волинського товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО ТАБ» близько 550 тисяч гривень заборгованості.

Про це стало відомо з рішення Господарського суду Волинської області.

Так, на адресу суду надійшла позовна заява приватного підприємства «Конекс» про стягнення на його користь з товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО ТАБ» 546 тисяч 307 гривень, зокрема 434 тисяч 621 гривні заборгованості по оплаті товарно-матеріальних цінностей, відпущених відповідачу на підставі та на виконання умов укладеного між сторонами договору поставки, 18 тисяч 667 гривень пені, 86 тисяч 924 гривень штрафу в розмірі 20% від вартості отриманого та неоплаченого товару, 3 918 гривень трьох процентів річних, а також 2 тисячі 175 гривень інфляційних.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що ТОВ «АГРО ТАБ» не виконало взяті на себе згідно з договором поставки зобов’язання в частині проведення з позивачем розрахунків по оплаті поставленого товару, чим заборгувало постачальнику 434 тисячі 621 гривню. Відтак суд повністю задовольнив позов про стягнення коштів.

Нагадаємо, вінницькі фармацевти стурбовані загрозою навали фальсифікованих ліків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook