Вінницька область заощадила майже 335 мільйонів завдяки ProZorro

Вінницька облдержадміністрація, її структурні підрозділи, бюджетні заклади, установи, організації, які утримуються за кошти обласного та районних бюджетів, провели через систему Prozorro понад 22 тис. процедур закупівель. З них майже 19 тис. процедур, або 86,3% – це допорогові закупівлі.

“Економія коштів склала 334,65 млн. грн., з яких по допорогових закупівлях 46,8 млн. грн. або 14% від загальної економії”, – інформує прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

За результатами моніторингу сайту ProZorro Вінницька облдержадміністрація стабільно займає третє місце серед облдержадміністрацій країни за кількістю проведених електронних закупівель.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 28.11.2019 року №911 «Про забезпечення ефективного використання бюджетних коштів при здійсненні публічних закупівель», облдержадміністрація, її структурні підрозділи, установи та заклади, які їм підпорядковані, здійснюють закупівлі через електронну систему Prozorro від 30 тис грн, за виключенням використання державного онлайн-магазину Prozorro Market, який працює в пілотному режимі.

Через Prozorro Market здійснено 13 закупівель – бензин, комп’ютерне обладнання, папір та ін.

Нагадаємо, вінницькі Укравтодорівці купили позашляховики за 2,2 мільйони.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook