Відновили активну роботу «Гніванського заводу спецзалізобетон»

З метою ознайомлення з діяльністю ПрАТ «Гніванський завод спецзалізобетон» та підведення підсумків роботи підприємства за минулий рік та І півріччя поточного року, директор Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко 8 вересня відвідав завод з виготовлення залізобетонних виробів.

“ПрАТ “Гніванський завод спецзалізобетону” входить до складу Акціонерного Товариства “Українська залізниця” та орієнтоване на виробництво і реалізацію залізобетонних конструкцій для промислового, цивільного, гідротехнічного, автодорожнього та залізничного будівництва. Починаючи з 2015 року підприємство, що є одним з провідних підприємств у Вінницькій області, перебувало у скрутному становищі. Та завдяки тісній співпраці облдержадміністрації та керівництва заводу, підприємством була розроблена антикризова програма. Наразі завод вдалось вивести з кризової ситуації. Відтак, протягом 2019 року вдалось залучити понад 125 млн грн. авансових платежів для випуску продукції та реалізувати готової продукції на суму понад 159 млн грн. Крім того, підприємство постійно займається розробкою інноваційних видів продукції та у серпні 2020 року здійснило перехід на абсолютно новий та затребуваний для України вид шпал”, – інформує департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку.

Під час зустрічі з колективом в.о. голови правління Олег Хардикайнен щиро подякував усім працівникам заводу за старанність та наполегливу працю.

«В минулому році заводу виповнилось 50 років. Визначною подією для нашого підприємства стало отримання від незалежних рейтингових компаній почесних нагород. За заключенням Національного бізнес-рейтингу від 17 червня 2020 року товариство посіло VI місце серед суб’єктів господарювання України за показником «Коефіцієнт оборотності грошових коштів», I місце серед суб’єктів господарювання Вінниччини за показником «Активи» та отримало почесну нагороду «Лідер галузі 2019».Також за результатами Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, з поміж понад 300 тисяч суб’єктів господарювання, завод нагороджено сертифікатом «Компанія року 2019», рекомендовано до співпраці та внесено до реєстру «Надійних та інвестиційно-привабливих підприємств», – зазначив керівник підприємства.

Нагадаємо, на гайсинському молокозаводі шукали вибухівку, а тепер шукають “мінера”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook