Підприємці, керівники закладів та перевізники: кого штрафували на Вінниччині за порушення карантину

На Вінниччині за порушення правил карантину поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 33 особи. Про це повідомляють у Відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Вінницькій області.

– Із початку карантинних заходів такі правопорушення  виявлялись поліцією у м.Вінниці, а також у Барському, Немирівському, Бершадському, Оратівському, Чечельницькому, Тульчинському та Ямпільському районах, – інформують у Відділі комунікації. – Найбільше правопорушень за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм)  поліцейські зафіксували з боку підприємців, які здійснювали торгівельну діяльність. Задокументовано 13 таких фактів. 11 адміністративних протоколів складено на керівників торгових закладів та установ харчування, 5 – відносно перевізників та 4 – на керівників підприємств, установ, організацій.   

На Вінниччині створено 30 рейдових груп, які контролюватимуть дотримання карантинних заходів. До складу груп входять поліцейські, патрульні та військовослужбовці. Загалом у карантинний період працюватимуть 23 піших наряди та 202 мобільних патрулі, щоденно залучається близько 500 поліцейських  та військовослужбовців Національної гвардії України.

Нагадаємо, як працюватимуть в умовах карантину вінницькі ринки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook