На Вінниччині проведуть пілотний конкурс «Золота ділянка 2020»

Польська агенція з інвестицій та торгівлі спільно із Агенцією регіонального розвитку Вінницької області й Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації проводить конкурс «Золота ділянка 2020». Конкурс проводиться в рамках проєкту Польської допомоги для підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвитку польсько-українського економічного співробітництва.

“Основне завдання конкурсу – визначити найкращі інвестиційні ділянки у Вінницькій області для підвищення спроможності громад залучати вітчизняні та іноземні інвестиції”, — інформує Вінницька обласна рада.

У конкурсі беруть участь інвестиційні ділянки, які відповідають умовам:

  • допускаються лише незабудовані ділянки (greenfield), призначені для промислових інвестицій, площею не менш ніж 2 га;
  • інвестиційні ділянки мають визначений правовий статус;
  • наявний повний комплект документів по інвестиційній ділянці відповідно до Регламенту конкурсу.

Очікувана користь для регіону – учасника конкурсу – підвищення шансів на залучення іноземного інвестора за допомогою експерта Польської агенції з інвестицій та торгівлі у підготовці повної інвестиційної пропозиції для інвестиційних ділянок, які стануть переможцями конкурсу, в рамках індивідуальних онлайн-консультацій та завдяки промоції ділянок-переможців Агенцією регіонального розвитку під час пропонування інвестиційних ділянок іноземним інвесторам.

Винагородою для переможців конкурсу «Золота Ділянка 2020» буде пам’ятна статуетка, сертифікат «Золота Ділянка 2020», поїздка до Польщі в рамках навчального візиту, організованого Польською агенцією інвестицій та торгівлі у другій половині жовтня 2020 року, для представників населених пунктів/ОТГ, які мають найкращі інвестиційні ділянки та стали переможцями у Конкурсі.

У випадку запитань чи додаткової інформації звертайтесь до контактної особи від Агенції Наталії Гижко, директорка (тел. 096 48775724, e-mail: [email protected]), контактна особа від Департаменту Юлія Крамаренко, головний спеціаліст відділу залучення, супроводу та моніторингу інвестиційних проектів (тел. 043 2661649, e-mail: [email protected]).

Нагадаємо, синоптики прогнозують у Вінниці не лише дощі, а й град.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook