Через Вінницю тепер частіше курсуватиме поїзд Інтерсіті "Київ - Тернопіль"

З 1 листопада «Укрзалізниця» на 15% знизить вартість квитків на усі поїзди категорій «Інтерсіті» та «Інтерсіті+». Цю «безстрокову акцію» компанія проводить для збільшення пасажиропотоку саме швидкісних поїздів заявив керівник філії «Пасажирська компанія» «Укрзалізниці» Олександр Перцовський, пише прес-служба «Укрзалізниці».

«Запрошуємо пасажирів подорожувати швидкісними поїздами, та тих, хто користувався другим класом, пересісти у перший. Наші поїзди – це більш безпечний та комфортний вид транспорту», — зазначив Перцовський.

Також він повідомив, що вартість проїзду буде змінюватися не лише залежно від дати, а й дня тижня, у який пасажир здійснює подорож. Зокрема, дешевше користуватися вагоном 1 класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче – у п’ятницю, оскільки діють різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків «туди – зворотно» діє знижка 10%.

Найбільше пасажири поїздів Інтерсіті+ зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах 1 класу, якщо купуватимуть квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда. Діє програма лояльності: «купуй раніше – плати менше».

Як пише «Громадське», зниження вартості квитків на 15% – базове, а якщо купувати їх раніше, то економія може скласти 20-25%. Перцовський зазначив, що «Укрзалізниця» це робить для того, щоб «не возити повітря», і запросив «пасажирів другого класу пересісти у перший».

Також він додав, що ціну залізничних квитків не підвищуватимуть щонайменше до кінця першого кварталу 2021 року.

Нині поїзди «Інтерсіті» та «Інтерсіті+» курсують за такими маршрутами:

  • «Інтерсіті»: №738 «Київ-Запоріжжя»; №740 «Київ-Кривий Ріг»; №749 «Київ-Івано-Франківськ»; № 766 «Київ-Херсон»; № 780 «Вінниця-Суми».
  • «Інтерсіті+»: №712 «Київ-Костянтинівка»; №715 «Київ-Львів»; №722/724/726 «Київ-Харків»; №732 «Київ-Запоріжжя»; №734 «Київ-Покровськ»; №743 «Дарниця-Львів»; №763 «Київ-Одеса».

Нагадаємо, Інтерсіті з Вінниці до Києва має їхати ще швидше, вважає експерт.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook