Де на Вінниччині сьогодні закрили незаконні АЗС – розповіли у прокуратурі області

Працівниками прокуратури області, спільно з органами Державної фіскальної служби та Служби безпеки України у Вінницькій області, проведено численні огляди, в результаті яких установлено  порушення чинного законодавства.

– Упродовж останньої доби працівниками органів прокуратури Вінниччини, спільно з правоохоронними органами, у Вінниці припинено роботу та проведено повний демонтаж обладнання трьох незаконних АЗС, за  адресами Хмельницьке шосе,103, Тиврівське шосе,1 та вул.Київська,1а. Крім того, проведено обшуки та припинено роботу незаконних АЗС, що розміщені  у с.Людавка Жмеринського району, траса Житомир-Могилів, 153 кілометр та у м.Шаргород вул.Героїв Майдану, 288, – інформують у пресслужбі прокуратури Вінницької області.

Наразі вживаються заходи по демонтажу обладнання та його поміщення на арештмайданчик.

– Прохання до небайдужих громадян: повідомляти про відомі факти незаконної роботи АЗС, стаціонарно розміщених та пересувних модулів,  замаскованих під звичайні автомобілі, зателефонувавши за номером 102, або до чергової частини прокуратури Вінницької області (0432) 67-15-67, – звертаються у пресслужбі прокуратури Вінниччини.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook