У Вінниці відкрилась «Культурно-мистецька резиденція - 2019»

У Вінниці 28 листопада стартував форум «Культурно-мистецька резиденція – 2019». Заходи під гаслом «Від традицій – до інновацій» триватимуть протягом трьох днів у Галереї XXI (вул.Артинова, 12-А). Бажаючі зможуть побувати на тренінгах, лекціях, воркшопах, майстер-класах, концертних програмах та інших подіях.

«Вже традиційно, під час форуму, ми побачимо серію лекцій і заходів у сфері менеджменту культури і створення різних культурних подій. Також зможемо взяти участь у багатьох майстер-класах, воркшопах і стати свідками вже традиційної для Вінниці події – виставки фіналістів конкурсу ім. Натана Альтмана. Це виставка робіт молодих художників до 35 років з усієї України, цього року представлені митці з Києва, Львова, Одеси, Хмельницької області, Дніпра та нашої рідної Вінниці», – зазначив керівник «Лабораторії актуальної творчості» Олександр Нікітюк.

29 листопада у Арт-галереї «Інтершик» о 10:30 буде тренінг на тему: «Урбан дизайн. Досвід створення державних хабів». З 13:30 містян запрошують на тренінг на тему: «Професійна складова емоційного інтелекту».

30 листопада о 12:00 відбудеться презентація виставки від «Лабораторії актуальної творчості»: «Land Art 2009-2019 рр». О 14:00 розпочнеться лекторій: «Витинанка, технологія та художні особливості витинанок Поділля» від Оксани Городинської (м. Могилів-Подільський), майстер-клас «Подільські витинанки». О 15:30 буде майстер-клас з кераміки від Юлії Гушул та Михайла Діденка. А о 17:00 буде концертна програма народного аматорського вокального ансамблю «З роси й води».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook