Доцентка ВНТУ представить Україну на конкурсі краси в Китаї

Сьомого грудня вінничанка Олена Жагловська поїде представляти Україну на конкурс краси в Китай. Там, у місті Шеньчжень, відбудеться фінал міжнародного конкурсу «Mrs Globe 2019». Олена – переможниця загальнонаціонального конкурсу «Краса країни 2019». Вона працює у вінницькому Національному технічному університеті, є заступницею декана факультету ІРЕН — інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем і кандидаткою технічних наук, доценткою. 

– Нам приємно, що саме вінничанка представлятиме Україну на конкурсі такого рівня. Олена багато працювала над собою, самовдосконалювалась. Міська рада завжди підтримує таких вінничан. Ми допомогли у вирішенні організаційних питань. Для міста – це престиж, та й для України в цілому, – зазначила заступник міського голови Галина Якубович.

Олена Жагловська говорить, що докладе максимум зусиль, аби досягти гарного результату:  

– Треба багато чого зробити для того, щоб представити гідно нашу країну. Мене підтримали багато людей, і для мене це дуже важливо, – зазначила вона. – Вже 29 листопада починаються підготовчі заходи і щодня всі учасниці мають бути на висоті, бо за нами спостерігає весь світ. Я вам скажу, що до учасниць, які презентують Україну, організатори дуже прискіпливо ставляться, а тому я розумію, яка на мені велика відповідальність. Виглядати зовні гарною для конкурсу краси недостатньо. Потрібно бути цілісною особистістю і мати певну глибину.

Над створенням образів, з якими Олена поїде на конкурс, працювали дизайнери Катерина Лукашик, Людмила Квєтна та інші. 

За словами Олени Жагловської, конкурсантки матимуть кілька фінальних виходів. Перший – це вихід з прапором у національному костюмі, другий – візитівка, де учасниці презентують себе. Буде також вихід у білих купальниках та у вечірніх сукнях. За корону «Mrs Globe 2019» змагатиметься 75 учасниць з усього світу. Учасниці пройдуть інтерв’ю з ведучим – своєрідна перевірка на інтелект. Олена Жагловська запевнила що налаштована на перемогу.

Довідка:

Олена Жагловська — заступник декана факультету ІРЕН — інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем Вінницького національного технічного університету, кандидат технічних наук, доцент. Олена була єдиною представницею освітян й науковців серед ТОП-15 найвродливіших жінок України, котрі брали участь у суперфіналі «Краса країни 2019». Відбувся суперфінал 14 червня, у Київському національному академічному театрі оперети.  Ексклюзивну корону вінничанці одягнула організатор конкурсу «Краса країни 2019» — перша «Віцемісіс Земна куля 2018» Ірина Келлер.

Конкурс  «Mrs Globe» підтримує благодійний фонд «WIN Foundation (Women in Need)», який опікується жінками, що опинились в складних життєвих умовах та потерпали від домашнього насилля. 

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook