Затримали з амфетаміном на 15 тис. грн

Працівники Ладижинського відділення поліції 1 грудня затримали 27-річного місцевого жителя, який через поштового перевізника отримав наркотичний засіб. Під час затримання той добровільно видав оперативникам амфетамін на суму близько 15 тисяч гривень.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, до поліції надійшла інформація, що місцевий житель займається розповсюдженням наркотичних засобів. Під час перевірки цієї інформації оперативники встановили, що підозрюваний чекає доставлення замовленого наркотичного засобу через поштового перевізника. Чоловіка затримали одразу, як він отримав психотропну речовину.

“Під час спілкування з працівниками поліції чоловік добровільно видав пластикову банку, у якій знаходився пакет з речовиною, зовні схожою на амфетамін, вагою 50 грамів. Затриманий виправдовується, що наркотичний засіб він придбав для власного вживання”, – інформує відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

У діях затриманого вбачають ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до трьох.

Наразі поліція встановлює, джерело походження та мету придбання наркотичного засобу.

“Вилучене направили на експертизу”, – додають у поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook