Вбивство сина Соболєва в Києві відгукнулось у Козятині

Козятинці сумують із приводу трагічної смерті 3-річного малюка – сина київського депутата і бізнесмена В’ячеслава Соболєва. Як з’ясувалось, дитина – онук відомої у Козятинському районі родини Лавренюків із Збаража. Про це повідомляє газета “Вісник Козятинщини”.

Відомо, що мати загиблого хлопчика та дружина В’ячеслава Соболєва – Інна народилася у Вінницькій області. Її дідусь свого часу був головою райради, бабуся очолює агрогосподарство. В селі про родину відгукуються позитивно, односельці висловлюють щирі співчуття горю землячки.

“Важке горе прийшло в сім’ю наших друзів – Лавренюків. Від кулі бандита загинув їхній онук 3-річний Сашенька. Біль, сльози і важка туга спіткала нас. Це страшне горе розділило життя на ДО… і ПІСЛЯ… Слова всі зайві, допоможе лише молитва. Друзі, помолімося за убієнного новопреставленого младєнца ОЛЕКСАНДРА. Царство Небесне тобі, дитятко, вічний спокій і вічна пам’ять”, – пише у Фейсбуці керівник районної освіти Аліна Діденко.

Нагадаємо, 1 грудня у центрі Києва обстріляли позашляховик Range Rover В’ячеслава Соболєва. Кілер вистрілив у бокове скло автомобіля, коли машина пригальмувала на світлофорі. Замах стався одразу після того, як Соболєв, дружина, дитина та подруга дружини на позашляховику від’їжджали від ресторану “Маріо”, власником якого є депутат. Стрілець цілився з вікна сусіднього готелю. Поліція вже затримала підозрюваних у замаху.

Популярна співачка Ірина Білик, яка була хресною мамою загиблою дитини, теж розмістила пост у Фейсбук:

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook