Допоможіть розшукати 12-річного Микиту

Працівники поліції розшукали зниклого хлопця, який 2 грудня пішов до школи та не повернувся до місця свого проживання. Малолітній школяр вже неодноразово самовільно залишав Жмеринський центр з реабілітації дітей, де наразі перебуває.

“Близько 21.00 до поліції звернувся директор Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей, в якому проживав хлопчик, та повідомив про його зникнення. На пошуки дитини задіяли особовий склад Жмеринського відділення поліції, орієнтування з прикметами зниклого хлопчика розіслали всім підрозділам поліції області”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські відпрацьовували вокзали, ринки, розважальні заклади та інші громадські місця, опитували друзів та знайомих, розмістили в соцмережах повідомлення про його зникнення.

“Сьогодні вранці, 3 грудня, працівники поліції розшукали зниклого хлопця. Його знайшли в господарській будівлі поблизу будинку, де мешкала мати”, – додають у поліції.
Школяр розповів, що на потязі приїхав до Вінниці, а потім автобусом доїхав до Калинівки. До будинку матері прийшов вночі, тому ліг спати в господарській будівлі, аби не будити жінку.

Вранці хлопця побачив поліцейський Київського відділення поліції, який приїхав поспілкуватись із матір’ю дитини.

Дитину передали працівникам Жмеринського центру соціально-психологічної реабілітації для дітей. З ним працюють психологи.

Нагадаємо, що 2 грудня поліція зверталась до громадян із закликом: Допоможіть розшукати 12-річного Микиту

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook