Відібрав у пенсіонерів гроші та заховав у... грубі

Піщанські поліцейські 30 листопада, відразу після вчинення злочину, затримали місцевого жителя, який відібрав у односельчан значну суму грошей.

За словами заступника начальника Піщанського відділення поліції Віталія Дердюка, близько 18.00 до поліції надійшло повідомлення про вчинення злочину відносно літнього подружжя з села Дмитрашківка. Нападник побив 82-річного чоловіка та його 74-річну жінку, відібрав сумку з особистими речами. В сумці були документи та майже 19 тис. грн, які потерпілі отримали цього ж дня від орендарів їх землі.

Гроші чоловік заховав у грубі в власному будинку.

“Нападника пенсіонери впізнали – це 56-річний односелець. Згодом працівники слідчо-оперативної групи поліції затримали його за місцем проживання. Затриманий знав, що цього дня літнє подружжя отримало значну суму коштів від орендарів. Правопорушник напав на потерпілих, коли ті поверталися додому”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до шести років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook