Винний у ДТП відшкодує потерпілому бершадчанину 260 тис грн на лікування

Бершадська місцева прокуратура Вінницької області установила, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у 2018 році, потерпілому від злочину заподіяно тяжкі тілесні ушкодження. А от компенсації він не отримав.

“За результатом розгляду кримінального провадження вироком Бершадського районного суду Вінницької області особу визнано винною у вчиненні злочину та призначено покарання у виді позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортними засобами. Однак, цією особою не вжито жодних заходів щодо відшкодування витрат закладові охорони здоров’я на лікування потерпілого від даного злочину”, – пресслужба прокуратури Вінницької області.

З урахуванням викладеного, керівником Бершадської місцевої прокуратури до місцевого суду скеровано позов у інтересах держави в особі Державної установи “Національний інститут хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова» Національної академії медичних наук України про відшкодування витрат закладу охорони здоров’я на стаціонарне лікування потерпілого від злочину у сумі майже 260 тис. грн, який наразі перебуває на розгляді.

Поряд із цим, рішеннями Тростянецького районного суду задоволено заяву керівника Бершадської місцевої прокуратури в інтересах закладу охорони здоров’я на стаціонарне лікування осіб, потерпілих від кримінального правопорушення, на суму понад 7 тис. грн.

Загалом у проваджені суду перебуває сім позовів керівника Бершадської місцевої прокуратури про відшкодування шкоди, заподіяної кримінальними правопорушеннями, на суму 425 тис. грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook