У Вінниці забирають ліцензії у тих, хто продає алкоголь і цигарки дітям

Поліцейськими ювенальної превенції виявлено 100 фактів порушень суб’єктами підприємницької діяльності заборони продажу алкогольних і тютюнових виробів дітям, за матеріалами розгляду яких анульовано 26 ліценцій. Про це повідомляють у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

– Ювенальні поліцейські провели 2176 профілактичних рейдів закладами торгівлі щодо недопущення фактів продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Здійснили майже 4500 профілактичних рейдів з перевірки місць концентрації молоді, розважальних закладів,  комп’ютерних клубів, – повідомила начальниця відділу ювенальної превенції області Людмила Кузнєцова. – За результатами виявлених порушень до суб’єктів підприємницької діяльності застосовано фінансових і штрафних санкцій на суму понад 244 тис. грн.

У поліції Вінниччини зазначають, що основним напрямком превентивної роботи в молодіжному середовищі є недопущення пияцтва та тютюнопаління серед дітей. Протягом 2019 року працівниками ювенальної превенції виявлено 185 фактів вживання алкогольних напоїв дітьми та 128 – тютюнопаління.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook