Богачук нокаутував колумбійця

Вінницький боксер Сергій Богачук здобув 17-у перемогу на професійному ринзі, і знову нокаутом. На цей раз він здолав колумбійця. Представник першої середньої ваги Карлос Галван є боксером із досить середніми показниками. В його активі 17 перемог, у пасиві – 10 поразок і нічия.

Вінничанин домінував на ринзі і тричі відправляв Карлоса Галвана в нокдаун. У 5-у раунді, після останнього з них, рефері зупинив поєдинок.

  • Це був звичайний рейтинговий бій. Суперник Карлос Галван є нокаутером, але більше про нього було мало що відомо. Нагадаю, нещодавно, наприкінці жовтня Сергій завоював перший у кар’єрі чемпіонський титул “WBC Continental Americas”. Тоді він нокаутував американця Тайрона Брунсона у Голлівуді (США) у четвертому раунді, – сказав перший тренер Сергія Богачука Микола Маньківський (Вінниця).
  • За словами Сергія Богачука, він вважав опонента крутим як для проміжного бою. Та й зовсім недавно наш земляк вже виходив на ринг. Як каже вінницький боксер, “чудово завершити календарний рік такою перемогою, а тепер прийшов час трохи відпочити”.
  • Микола Маньківський розповів про плани Сергія Богачука. Наш боксер повернувся зі Штатів, де постійно тренується, до Вінниці. І разом із родиною проведе новорічно-різдвяні свята.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook