50-річний водій Nissan постраждав після зіткнення з вантажівкою у Тульчинському районі (фото)

За інформацією вінницької поліції аварії сталися 23 жовтня у Тульчинському та Вінницькому районах. За фактами автопригод проводяться досудове розслідування.

Одна з аварій сталася близько 12:20 на автодорозі Немирів – Ямпіль. За попередньою інформацією слідства, 50-річний водій автомобіля Nissan не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив дотичне зіткнення з автомобілем MAN, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення легковик Nissan з’їхав у кювет та перекинувся. Керманич з тілесними ушкодженнями потрав до лікарні. У водіїв відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Ще одна аварія трапилась близько 13.20 на об’їзній дорозі міста Вінниця. Попередньо встановлено, що 40-річний водій автомобіля Kia, виїжджаючи з території місцевого закладу допустив наїзд на пішохода, який раптово вийшов на проїжджу частину. Унаслідок наїзду 84-річний житель села Зарванці був госпіталізований. Водій освідуваний, тверезий.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook