В “Укрзалізниці” новий керівник: кого призначив Кабмін

Кабінет міністрів призначив Олександра Перцовського головою правління “Укрзалізниці” – на три роки. Досі він обіймав посаду члена правління компанії та відповідав за пасажирський напрямок.

Про це повідомили у самому Кабміні. Колишній керівник “Укрзалізниці” Євген Лященко продовжить роботу в компанії – але на нижчій посаді члена правління. Цю посаду він обійматиме до 31 березня 2025 року.

“Призначити: Перцовського Олександра Семеновича головою правління акціонерного товариства “Українська залізниця” строком на три роки. Лященка Євгена Анатолійовича членом правління акціонерного товариства “Українська залізниця” строком до 31 березня 2025 року”, – йдеться у розпорядженні Кабміну.

Кабінет міністрів призначив Олександра Перцовського головою правління "Укрзалізниці"

Крім того, зазначається, з посад достроково звільнено також членів правління “Укрзалізниці”. Зокрема:

  • Володимира Крота;
  • Ореста Логунова;
  • Антона Мішина.

Перцовський почав працювати в “Укрзалізниці” у жовтні 2020 року та був призначений в.о. члена правління підприємства. Через рік він став повноцінним членом правління. До цього Перцовський працював у поштовій логістиці, зокрема:

  • у 2016-2020 роках був першим заступником гендиректора “Укрпошти”;
  • з 2010 по 2016 роки, працював на керівних посадах у Deutsche Post DHL Group у США та Сінгапурі.

Нагадаємо: колишній керівник “Укрзалізниці” Євген Лященко подав заяву про відставку на початку жовтня. Його контракт мав діяти до березня 2025 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook