Вінниця отримала генератор від французького міста-побратима

Днями до Вінниці прибув ще один генератор від французького міста-побратима Нансі. Його потужність складає 97 кВт, й передали його для Державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці», що стане важливим альтернативним джерелом живлення. Про це на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Це вже не перша допомога від Нансі. Вінницький міський голова Сергій Моргунов зауважив, що домовленість про чергову допомогу освітньому закладу у вигляді генератора було обговорено, під час зустрічі із представниками місцевої влади та волонтерських організацій.

«Про його відправку для нашого закладу освіти домовилися під час однієї з останніх поїздок до Франції. Там мав змогу обговорити різні важливі для нашої громади теми зі своїм колегою Матьє Кляйном і представниками волонтерського об’єднання «Електрики без кордонів», які вкотре допомагають нам потужними генераторами. Дякую за підтримку!» – зазначив Сергій Моргунов.

Така міжнародна допомога є надзвичайно важливою для підтримки нашої громади, особливо нині в умовах війни. А забезпечення навчальних закладів альтернативними джерелами живлення – це інвестиція в безперервність освітнього процесу.

Зазначимо, що перебуваючи у Нансі очільник Вінницької громади передав подяки для волонтерського об’єднання «Електрики без кордонів» та меру міста Матьє Кляйну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook