У Румунії виявили нові уламки російських безпілотників

У Румунії у середу, 31 липня, у рамках пошуків елементів безпілотників, які впали минулого тижня на румунському березі Дунаю після атак російських військ на цивільні об’єкти та портову інфраструктуру в Україні, фрагменти російських дронів також виявили в районі Чаталкіой повіту Тулча.

Про це повідомило Міністерство національної оборони Румунії.

Також, за даними Міноборони країни, наразі виявлені елементи безпілотників поблизу населених пунктів Плауру та Періправа, повіт Тулча.

“Що стосується інших сфер ураження, про які згадувалося в публічному просторі щодо можливого падіння фрагментів безпілотників, таких як Нікуліцел або Кілія, дослідження не підтвердило їх наявність”, — йдеться у повідомленні.

У Міноборони наголосили, що всі місця, де виявили уламки, розташовані за межами населених пунктів, і люди чи елементи інфраструктури не постраждали.

Міністерство національної оборони в режимі реального часу інформувало та інформує союзницькі структури про ситуації, спричинені атаками, залишаючись із ними на постійному зв’язку, додали у відомстві.

Там також рішуче засудили напади рф на елементи української цивільної інфраструктури, які є невиправданими та такими, що серйозно суперечать нормам міжнародного права.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook