Реклама

Те що існує мода (дуже мінлива) на одяг, прикраси чи взуття, це знають всі. Але, виявляється, поняття трендів дуже актуальне і для квіткової індустрії (флористики). Тому перед тим як замовити букет чи інтер’єрну квіткову композицію, варто ознайомитися з актуальним трендами. Хоча, якщо довіритися професійним флористам, то достатньо уточнити для кого букет, з якого приводу і в які бюджетні рамки композиція має вписатися.

квітковий магазин

Якщо «зазирнути» в каталог, який пропонує квітковий магазин УкраФлора, ви будете вражені різноманіттям форм, сортів, кольорів, розмірів. Так асортимент рослин нереально багатий і розкішний. І підібрати з цього різноманіття рослини для букету буває дуже складно. Та вам запропонують тільки актуальні рішення, які на 100% відповідають квітковим трендам. Ну а те що рослини будуть ідеально підібрані в залежності від того для кого призначений букет і під який привід – це взагалі не обговорюється.

Отже варіації букетів на вибір

Флористи пропонують композиції з різних рослин. Це можуть бути як багатоколірні рішення, так і монохромні, як «місцеві» екземпляри так і імпортовані з інших раїн, навіть екзотичних. Щодо форми, то одна із найпопулярніших варіацій – круглий букет.

Його форма справді привертає до себе увагу, бо надає вишуканості букету.

Круглий букет – це фаворит закоханих, які віддають перевагу червоним трояндам! Також шикарно виглядають білі троянди у круглому букеті і зазвичай таке рішення вибирають наречені. Для того щоб додати круглому букету ще більшої вишуканості використовують спеціальні подарункові коробки. Як показує практика, в такому виконанні (кругла форма) стильно виглядають і монохромні рішення (коли всі квіти в одному кольорі) і багатоколірні (коли кольорова палітра дуже багатогранна).

Складений букет – це букет, ще одна варіація, яка приваблює своєю простотою.

Як і круглий букет, його можна нескінченно варіювати на різні теми. Він може бути:

  • Структурованим;
  • Класичним;
  • Різноманітним;
  • Високим;
  • Сучасним;
  • Екзотичним;
  • Плоским.

Його називають універсальним бо, він вміє «підлаштовуватися» під усі випадки життя. Такий букет актуальний і для дня народження, і для весілля, і для освідчення в коханні, і для привітання колеги.

Квіткова композиція  –  це вищий пілотаж у флористиці. Вона може бути виконана у різних варіаціях і мати трикутну форму, конусну, структуровану. Для її оформлення використовуються коробки та навіть кошики.

магазин квітів

І нарешті, якщо ваше завдання презентувати квітку, але ви на 100% впевнені, що отримувач такого презенту віддає перевагу рослинам у вазоні, то квітковий магазин UkraFlora пропонує і такі варіанти. Вам доступна нескінченна різноманітність, включаючи вишуканість орхідеї, екзотичність юки, спокій бамбука, велич фікуса, витонченість антуріума.

Отож квіти доступні на всі смаки, для різних подій, на всі бюджети.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook