Штучна, з гілочок чи шишок.  Варіанти альтернатив живій ялинці

Світлана Вдовиченко

Прийшов грудень і українці, щоб хоч трішки підняти настрій, розпочинають прикрашати оселю до Нового року.

 Не від’ємним атрибутом є – новорічна ялинка. З року в рік все більше людей свідомо відмовляється від зрубаних живих ялинок і надають перевагу більш екологічним варіантам.

Тому і цього року варто подумати над альтернативою новорічній красуні.

Ялинка в горщику

Чудовим варіантом буде, якщо ви живете в будинку. Не потрібно витрачати безліч грошей кожен рік на зрубану ялинку. А такий варіант довговічний, і вона довго залишиться зеленою.

Ялинка з сімейних фотографій

Фотографії можна просто приклеїти на стіну або ватман. Складніший варіант – зробити дерев’яний каркас з непотрібних дощечок, на який зручно прикріплювати яскраві моменти з життя вашої родини.

Ялинка з гірлянд

Зробити таку красу простіше простого, а виглядає вона дуже затишно і ефектно. Але не варто забувати, що гірлянди можуть бути тільки на батарейках. Економимо світло.

Ялинка з ниток

Ще один милий і домашній варіант для тих, хто любить рукоділля.

Ялинки з шишок

Нескладна у виконанні ялинка, яка в буквальному сенсі слова вийшла з лісу. Навіть з однієї шишечки можна зробити маленький шедевр.

Ялинка з сувенірів та інших дрібниць

На цій чудовій ялинці можна помістити всі улюблені дрібниці – від листівок і магнітиків до скульптур і м’яких іграшок. Дуже домашній варіант.

Та один із цікавих варіантів це – ялинка, яку можна з’їсти

Ви здивуєтесь, як здивувались ми, коли дізнались, що ялинку можна зібрати з розмарину! Виявляється, у Великій Британії це давно тренд, а минулого року такі “ялинки” у Сполученому Королівстві взагалі стали хітом новорічних продажів!

У зв’язку з трендом на екологічність споживачі шукали “багатоцільове” новорічне дерево, яке можна було б використовувати повторно, а не просто викинути після свят.

Заввишки такі дерева близько 30 см, будинок вони наповнюють приємним ароматом не гірше за ялинку, а на додачу завжди можна насмикати “хвоїнок” до м’яса.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook