Вінниця у скорботі: Офіцера Дмитра Лізавенка провели в останню путь

Сьогодні, 16 червня, у Вінниці провели в останню путь 32-річного лейтенанта Дмитра Лізавенка. Служив Дмитро у військовій частині №3028 Національної гвардії України під позивним «Ліза». 11 червня під час боїв з російськими окупантами військовий загинув. У військовослужбовця лишилися дружина та маленький син…

В обласному центрі Героя, який віддав життя боронячи Україну від російських окупантів, зустріли навколішках живим коридором.

На офіційну церемонію прощання у Будинок Офіцерів прийшли сотні людей, бойові побратими та рідні Дмитра Лізавенка.

«Він говорив: Я без друзів не можу. Вони на передовій і я буду ТАМ! А тепер тебе нема… Бачиш синочку, скільки друзів прийшло, скільки побратимів до тебе сьогодні прийшло, Дімочко…» – каже у розпачі батько Героя.

Побратими Героя також не стримували емоцій, розповідають, що Дмитро був справжнім воїном і залишиться в їх серцях назавжди: «Герої не вмирають! Ваш син буде завжди жити в наших серцях!».

«Ми з Дмитром виконували різні задачі. Він завжди посміхався…. Він завжди казав, що в майбутньому все буде добре. І я впевнений, що він завжди буде жити в наших серцях», – сказав представник військової частини Віктор Цибульський.

«Від ветеранської організації можу висловити слова вдячності батькам, що виховали такого сина. Мали за честь служити з Дмитром», – зазначив ветеран військової частини Віталій Соколюк.

Лізавенко Дмитро Васильович захищав Україну з самого початку збройної агресії російської федерації проти нашої держави. В 2014 році Герой проходив службу на Слов’янському та Ізюмському напрямках. У 2022 році чоловік продовжив боронити незалежність та суверенітет України. За звитяжну службу був нагороджений медалями та відзнаками.

Поховали Героя на Сабарівському кладовищі у почесному кварталі.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Дмитра.

Вічна пам’ять Герою!

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook