“Цілодобова варта” повідомляє, де працюватимуть аварійні бригади 14 квітня

Сьогодні, 14 квітня, ситуація у Вінниці контрольована, комунальні служби працюють в штатному режимі: підтримується благоустрій міста, муніципальний транспорт вчасно вийшов на лінії, а підприємства, що подають комунальні послуги, продовжують планові роботи на мережах. Про це розповіла начальниця відділу оперативного реагування “Цілодобова варта” Антоніна Іващук.

“Підрозділ обленерго “Вінницькі міські електромережі” (МЕМ) ліквідують аварійні на мережах в мікрорайоні Старого міста та вул. Пирогова, через це тимчасово буде відсутня електроенергія на вулицях: Ющенка, А. Павлова, Р. Скалецького, Наливайка, Нагірна, Смирнова, Маяковського, Киянка, 1905 року, Серафимовича та інших”, – повідомляє Антоніна Іващук.

Також, працівники КП “Вінницяміськтеплоенерго” продовжують ремонтні роботи на вулицях Келецькій та Гладкова. Відтак, тимчасово гарячої води не буде на вулицях Келецька, Ващука, Гладкова, Волошковій, Учительській та 1-му проїзді Чехова. Роботи планують завершити протягом дня.

Щодо КП “Вінницяоблводоканал”, то його аварійні бригади сьогодні усувають пориви на вул. О. Антонова та просп. Юності. У деяких будинках на цих вулицях наразі відсутнє холодне водопостачання.

Телефони відділу “Цілодобова варта”: 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook