Вінничан запрошують до обговорення містобудівної документації

У Вінниці розпочали громадське обговорення детального плану території обмеженої вулицями Чорновола, Київська, площею Героїв Чорнобиля, річкою Південний Буг.

Про це повідомляє Департамент правової політики та якості Вінницької міської ради.

З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись до 24 лютого  2022 року  включно в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к. 8), за адресою: м. Вінниця, вул.Пушкіна, 38 .

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

Пропозиції та зауваження приймаються протягом місяця у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710,

тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected] 24 лютого  2022 року.

У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються. 

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook