Chery-відмінний автомобіль за доступною ціною

Chery- це відомий китайський виробник автомобілів, який веде свою історію з 1997 року. Перший транспортний засіб зійшов з конвеєра в 1999 році

  Chery –  це відомий китайський виробник автомобілів, який веде свою історію з 1997 року. Перший транспортний засіб зійшов з конвеєра в 1999 році. Сьогодні компанія продає понад 2 мільйони автомобілів на рік.

Продукція Chery добре відома в Україні. Наші автолюбителі люблять і цінують недорогі китайські машини, які відрізняються стильним виглядом, надійністю і високою якістю виготовлення. Вони успішно конкурують з європейськими та південнокорейськими моделями, перевершуючи їх за багатьма параметрами.

 Як вибрати авто

Якщо ви хочете купити “Чері” у Вінниці, то вивчіть каталог офіційного дистриб’ютора за посиланням https://vinnichyna-avto.ukravto.ua/ru/cars/tm-chery Там представлений актуальний модельний ряд Chery, розписані характеристики транспортних засобів, їх комплектація, переваги та особливості. На даний момент у продажу є наступні авто:

  • Tiggo 2. Гарний, стильний спортивний автомобіль, який відноситься до класу компактних кросоверів. Він ідеально підійде для міського циклу. Підвіска автомобіля досить потужна, тому він без праці впорається з вінницькими дорогами. Оснащується бензиновим двигуном на 1,5 л, а також механічною або автоматичною коробкою передач. Витрата палива у Tiggo 2 не перевищує 8 літрів в змішаному циклі руху.
  • Tiggo 3 FL. Компактний кросовер, який успадкував переваги попередньої моделі і отримав масу нових технологічних рішень. FL оснащується високоефективним 1,6 DVVT двигуном, який споживає до 7,9 літрів палива. Машина відмінно виглядає, відрізняється хорошими їздовими властивостями, комфортна для водія і пасажирів.
  • Tiggo 4. Це сучасний, красивий, виразний автомобіль, який стане вашим помічником на довгі роки. Він оснащується ефективною LED-оптикою, панорамним дахом. Має відмінні ходові якості. Салон автомобіля просторий і широкий, в ньому без проблем можуть розміститися 5 осіб.
  • Tiggo 7-передньопривідний повнорозмірний кросовер, який створений у фірмовому для Chery стилі Tiger Style. Машина має досить хижий вигляд, добре виділяється із загального потоку. Усередині сьомої версії можуть без проблем розміститися 5 осіб. Салон комфортний і просторий, в ньому вам гарантовано сподобається. За ходовими якостями машина нічим не поступається своїм європейським аналогам, а високий рівень безпеки робить покупку дійсно вигідною.
  • Tiggo 8. Це сучасний передньопривідний кросовер, який був випущений в 2018 році. Повноцінний флагман всієї лінійки Chery. Він більший і просторіше всіх попередніх моделей. У ньому можуть з комфортом розміститися 7 осіб. Він має повноцінний багажник, володіє хорошим рівнем прохідності. Це авто впевнено почуває себе на трасі, в лісі, в міському режимі.

Більш детальну інформацію про продукцію Chery ви можете отримати на сайті компанії або безпосередньо в запорізькому салоні Корпорації «УкрАВТО».

 Чому варто звернутися до офіційного дилера

Але найрозумніше звертатися до офіційного дилера, адже тільки він надає повноцінну гарантію на транспортний засіб і надає послуги з його обслуговування.

Корпорація “УкрАВТО” пропонує наступні переваги своїм клієнтам:

  • Доступний рівень цін на продукцію Chery, приємні знижки та розпродажі.
  • Передпродажна підготовка транспортного засобу з діагностикою професійними механіками.
  • Гарантійне та післягарантійне обслуговування машини, проведення ТО і ремонту з використанням оригінальних запчастин.

Відзначимо, що придбати Chery в Запоріжжі ви можете будь-яким зручним способом, в тому числі, в кредит або лізинг.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook