У новоспеченого водія нічна поїздка закінчилася двома протоколами

Вчора, 17 січня, близько 5 ранку на Хмельницькому шосе патрульні зупинили водія ВАЗу 2107,  який рухався по зустрічній смузі. Інспектори виявили у 19-річного кермувальника ознаки наркотичного сп’яніння, а при поверхневій перевірці знайшли наркотики. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

— Інспектори зупинили порушника. Спілкуючись із водієм, який лише кілька днів тому отримав водійське посвідчення, поліцейські виявили в нього ознаки наркотичного сп’яніння: зіниці очей не реагували на світло, руки тремтіли, а обличчя було блідим, – інформують у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

Як кажуть у патрульній поліції, 19-річному кермувальнику запропонували пройти огляд у лікаря-нарколога, від чого він відмовився в присутності 2-х свідків. Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку та в кишені куртки порушника виявили паперовий згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

— Як з’ясувалось пізніше, кілька годин до цього інших екіпаж патрульних уже складав на водія протокол за керування у стані наркотичного сп’яніння та відсторонив його від керування, оскільки в організмі порушника виявили амфетамін та канабіс, – додають у прес-службі Патрульної поліції Вінницької області.

Поліцейські склали на водія протокол за ст. 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП, винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (рух по смузі зустрічного руху) КУпАП, а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook