Як зробити вівсянку кориснішою і смачнішою

Вівсяна каша вранці — чудовий варіант сніданку не тільки для малюків, але й для дорослих, які дбають про своє здоров’я та стежать за фігурою. Звичайна каша може швидко набриднути, але якщо поекспериментувати з добавками, то на виході ви отримаєте зовсім інші страви, але незмінно корисні.

Горіхи, насіння та фрукти – ці добавки очевидні. Виявіть трохи творчості та доповніть звичний сніданок яскравими фарбами. Терта морква внесе солодкі нотки в кашу, а бета-каротин, антиоксиданти та клітковина візьмуть на себе роль корисних бонусів.

Мед і кленовий сироп – теж хороші варіанти, але особливо досвідченим краще звернути увагу на фініковий сироп. У складі присутній магній і калій, а значить ця добавка наділена не тільки солодким смаком, але й антистресовими властивостями.

Дієтологи радять поєднувати вівсянку з горіхами та насінням льону. Такий сніданок містить омега-3, цинк та кальцій, а ще налаштує на продуктивний день.

Можна поєднати кашу і з несолодким йогуртом. Наявність у складі пробіотиків, кальцію та вітаміну В12 – ще один безумовний плюс на користь вибору саме цієї добавки.

А ще покладіть у тарілку з кашею кілька ягід і ваш сніданок стане хітом Інстаграму. Малина, полуниця, журавлина, смородина, чорниця, ожина – вибирайте будь-що і міксуйте, як вам заманеться.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook