Коли варимо яйця, можна допустити кілька помилок у процесі приготування.
Але найголовніше питання, у яку воду класти яйця – в холодну чи гарячу.
Кожний з цих варіантів – вірний. Все залежить, якої консистенцію яйця ви хочете отримати.
Але, якщо занурити яйця у гарячу воду, то вони будуть дуже легко чиститись. Цим секретом поділилась авторка каналу “Picantecooking” Вікторія Попін.
Як варити яйця після закипання
Час варіння яєць залежить від того, який результат ви хочете отримати. Найпопулярнішими є два варіанти – із рідким та твердим жовтком.
Для того, щоб отримати ідеальне м’яке яйце, потрібно варити його 5 хвилин, після повторного закипання води.
Якщо ж вам потрібно зварити їх круто, то тримайте їх на плиті ще 5 хвилин.
Курячі яйця не можна варити довше 10 хвилин після початку кипіння води, адже тоді вони можуть мати неприємний смак.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook