Готувати яйця пашот легко, якщо знаєш один секрет: трюк від шеф-кухаря

Пашот – це яйце, зварене без шкаралупи у гарячій воді. У багатьох країнах ця страва вважається ідеальним варіантом для сніданку.

Хоча й здається, що яйце пашот доволі легко приготувати, люди часто скаржаться на труднощі під час цього процесу. У лондонському ресторані Fallow розкрили лайфхак, який допоможе забути про всі невдачі.

Шеф закладу каже, що секрет доволі простий – він завжди додає у воду краплю оцту. Варіть яйце у воді температурою 85-90 градусів протягом трьох хвилин, а потім одразу занурте в крижану воду:

“Люди завжди кажуть, що потрібно помішувати воду, але особисто я не вірю, що це дійсно потрібно робити. Якщо ви не готуєте з оцтом, я думаю, що метод помішування може спрацювати, але я завжди використовую оцет”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook