Вінницький спортсмен Артем Зімін увійшов до складу Національної збірної України з дзюдо

У чемпіонаті України з дзюдо серед кадетів до 18 років приймали участь вихованці Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Артем Зімін виборов бронзову нагороду на цих змаганнях і отримав запрошення в Національну збірну команду. Тренерами спортсмена є Олег Бузовський та Володимир Бєліков.

Про це інформує Вінницька міська рада.

Тренер Олег Бузовський зазначив, що чемпіонат був досить важкими. На спортивну подію до столиці з’їхались 23 команди з різних областей України, а це близько 700 дзюдоїстів. Вінницю на них представляли вісім вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5. Окрім бронзової нагороди, на їхньому рахунку три V та чотири ІХ місця.

«У вагових категоріях було багато учасників, втім воля та жага до перемоги були сильнішими. Артем Зімін продемонстрував вражаючі результати. Він здобув вісім перемог та посів третє місце у ваговій категорії 60 кг. А у підсумку чемпіонату наш спортсмен виборов право на місце у складі Національної збірної України з дзюдо серед юнаків до 18 років», – говорить тренер-викладач МДЮСШ № 5.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський привітав спортсменів та тренерів.

«Продовжуємо прославляти наш край та місто. Вітаю тренерів та спортсменів із перемогою. Пишаємось нашими вихованцями», – говорить Сергій Краєвський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook